Inleiding

Het Euro Transport College is resultaat van een samenvoeging van twee bedrijven: Cordewener Scholing en Training BV en Zeker&Vast Transport Support.
Beide bedrijven kunnen bogen op jarenlange ervaring als professionals in opleidingen voor de sectoren transport en logistiek.

 

Vanaf medio 2016 ontstond de gezamenlijke wil om elkaars krachten en kennis te bundelen en daarmee voor onze bestaande klanten en nieuwe klanten de service verder te optimaliseren.

 

Euro Transport College kan op flexibele wijze bijna iedere opleidingsvraag aan.

U kiest dan voor:

  • professionele cursussen en opleidingen;
  • ervaren docenten;
  • maatwerk tegen zo laag mogelijk kosten.
  • ontzorging (all-in organisatie en administratie).

 

Euro Transport College is erkend opleider voor diverse scholings- en subsidiefondsen (SOOB subsidie).

 

Onze kracht is flexibiliteit. Daardoor kunnen wij op vrijwel elke opleidingsvraag een passend antwoord geven. Snel, efficiënt, nuttig en doelmatig.

 

U kunt bij ons terecht zowel overdag, in de avonduren en op zaterdagen.
Onze opleidingslocatie op de Punterweg 8 te Maastricht is goed bereikbaar en heeft bovendien voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij verzorgen ook cursussen op een door u gewenste locatie incompany.

 

Uniek is dat beschikken wij over een mobiele trainingsruimte in de vorm van een speciaal daartoe ingerichte vrachtauto/oplegger. (zie foto)

 

Staat de opleiding die u zoekt er niet bij, stuur dan een email naar info@eurotransportcollege.com of bel 06- 433 78 443 en vraag naar onze mogelijkheden.

 

Maatwerk trainingen is onze specialiteit!

Meer Informatie

LENTEVOORDEEL 2018

  • Totaalpakket code 95: van €950,- voor €750,- excl. BTW.
  • Pakket autorijbewijs 20 rijlessen (50 min) + TTT + examen voor €990,-